lauantai 21. kesäkuuta 2014

Midsummer!

Voivoivoi nyt on taas ollu hurjan pitkään hiljasta täällä blogissa :/ Jospa tässä taas innostuisi kirjoittelemaan enemmän c:

Koulutkin loppui jo melkein kuukausi sitten, ja minun kohdallahan se tarkoittaa sitä etten enää mene tuonne samaan kouluun opiskelemaan, vaan syksyllä on suuntana Joensuun Lyseon lukio! (hehe joo yhteishaunkin tulokset tuli ja pääsin ykkösvalintaan) Tässä alkukesästä on ollut muutamat juhlat, minun synttärit (jeejee sweet sixteen) ja muuten pääasiassa pelkkää laiskottelua ja netflixistä sarjojen ja elokuvien katselua :D

Aiemmin tänään tein juustokakun, näin juhannuksen kunniaksi. Se on nyt hyytymässä jääkaapissa, laitan siitä varmaankin kuvia kunhan olen saanut sen valmiiksi. Leipominenkin on jäänyt ihan olemattomiin, lukuun ottamatta donitsien tekoa, joita tein äidin synttäreille ja kaverin rippijuhliin. Niistä ei ole vieläkään oikein kuvia, teen niitä varmasti lähiaikoina taas niin otan sitten kuvia!

Tässä muutamia kuvia äidin juhlista, tarjolla oli paljon hyvää ruokaa ja tietysti mukavaa seuraa, kun oma perhe kokoontui yhteen :))


Viikon päästä lähden nuoriso palokunnan leirille Poriin! Mie osallistun ensiavun jatkokurssille. Ootan sitä leiriä innolla, se on ensimmäinen suurleiri (eli koko Suomen yhteinen leiri) jolle osallistun :) Leireillä on aina tosi kivaa, näkee kavereita eri paikkakunnilta keitä ei muuten näe, tutustuu uusiin ihmisiin ja muutenkin leireillä on oma tunnelmansa, se vaan on jotain ihan mieletöntä!

Niin ja hyvää juhannusta! 
Parempi vähä myöhemmin kui ei milloinkaan c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti