keskiviikko 24. joulukuuta 2014

HYVIÄ JOULUJA!

Nyt on aattoiltakin jo vilahtanut ohi, ja meilläkin talo alkaa olla hiljainen. Koristelin tosiaan muutama päivä toisen niistä piparkakkutaloista, joista viime tekstissä mainitsinkin.


Tässä muutama kännykällä otettu kuva työvaiheista:Hirmunen sotkuhan siitä tuli, kun leikkeli noita karkkinauhoja, mutta oon ite kyllä tooosi tyytyväinen tohon lopputulokseen! Tää oli ensimmäinen sellanen piparkakkutalo jonka koristeluun oon ihan tosissani panostanut, ja useempi tunti siinä vierähtiki. Talon "tiilet" on siis tehty mansikan makuisesta karkkinauhasta jota sitten leikkelin oikeen muotosiks paloiksi, kaikki muu tämän talon koristelussa ja kasauksessa onkin sitten pikeeriä ja muutama nonparellikin siellä on :)


Nyt illan pimentyessä laitoin tonne talon sisälle LED kynttilät, ja minusta se näyttää tosi kivalta.

Hyviä juhlapyhiä kaikille tasapuolisesti!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha voi ei huomaan tän vasta nyt! Mutta hyvää uutta vuotta sinulle! :)

   Poista
 2. Hienot tiilet! Me tehtiin kettukarkeista, mutta nämä karkkinauhat näyttää paljon kivemmilta :) Pitääkin pistää korvan taakse ensi joulua varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin tsekkaamassa teidänkin talot, oli aika hauskan näköisiä :) Tosi kiva idea se piparikuja ja varsinkin ne vaahtokarkit lumikinoksina!

   Poista