tiistai 21. lokakuuta 2014

Long time no see

Tämä tekstin otsikko kuvaa nyt kahta asiaa. Ensimmäinen asia on se kun minusta ei ole näkynyt eikä kuulunut täällä blogissa piiitkään aikaan! Syynä tähän on se, että en yksinkertaisesti ole jaksanut. Aloitin siis tänä syksynä lukion, en ole kokenut sitä mitenkään hirveän vaikeaksi tai stressaavaksi tai sellaista, mutta olen ollut kuitenkin tosi väsynyt viime kuukaudet, henkisesti ja fyysisesti. Ihmekös tuo, kun nukun öisin keskimäärin 6 tuntia ja olen tottunut nukkumaan ainakin 8. Sekä välillä aika mitä olen yhtäjaksoisesti poissa kotoa on arkipäivänä 14 tuntia. Herään siis joka aamu kuuden aikaan, ja iltaisin nukkumaan rupean yhdentoista ja kahdentoista välillä. Harrastan lentopalloa, ja minulla on 3 kertaa viikossa harjoitukset joensuussa. 2 näistä päivistä on sellaisia jolloin joudun jäämään heti koulun jälkeen joensuuhun, en ehdi käymään kotona siinä välissä. Ja jossakin välissä pitäisi tehdä koulujuttuja, nähdä kavereita ja ottaa iisisti. Toki minulla on joka päivä hetkiä jolloin ei ole mitään pakollista menoa, mutta silloin usein vain teen jotain ihan omia juttuja.

Uskon kyllä, että saan kasattua ajatukset ja totun tähän rytmiin pikkuhiljaa, mutta nyt oon kokenut tän olevan vähän rankkaa ja turhauttavaa. Kun ottaa tietokoneen esiin ja tietää siinä samalla, että nyt olisin voinut lukea vaikka sen biologian kappaleen tai tehdä englannin tehtävät. Silti ei tee mitään edistääkseen koulutehtävien edistämistä. Oikeastaan vaikka blogiinkin olisin voinut kirjoitella, on se tuntunut turhauttavalta kun ei ole kirjoittanut pitkään aikaan, en tiennyt että miten aloittaisin uudestaan. Haha olipa selitys, mutta siinä oli oikeastaan syy tähän hiljaisuuteen. Yritän nyt taas totutella siihen ajatukseen että kirjoittelisin tänne tästä edes päin useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa... : D

Ja toinen merkitys otsikolle on se kun kävimme viime viikolla (eli syyslomalla) entisen talliporukan kanssa syömässä, enkä ollut nähnyt melkein ketään heistä vuoteen! Kyseltiin kuulumisia ja juteltiin paljon kaikkea. Pidettiin hauskaa ja vietettiin hyvää aikaa yhessä. Oli hauska myös muistella mitä kaikkea tuolla porukalla onkaan tehty!Hyvä ruoka(seura), parempi mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti