maanantai 12. toukokuuta 2014

It's the final countdown!

Oikein hyvää toukokuuta kaikille, näin vähän myöhässä. (Eihän tuo ole vasta kuin puoliväli kohta.) Minulla oppivelvollisuus ja ysiluokka vetelee viimeisiään, enää noin kolme viikkoa ja sitten saan peruskoulun päättötodistuksen kouraani! Vasta aivan viimepäivinä olen tajunnut sen, että ihan oikeasti minulla on enää vain muutama viikkoa koulua jäljellä ja sen jälkeen ei tarvitse enää palata tuonne saman koulun samoille penkeille ja samojen ihmisten keskelle. Vieläkään en ihan käsitä koko asiaa, mutta oon ihan innoissani tulevasta kesästä ja kaikesta wiiwiiwii! Sain myöskin elämäni ensimmäiset kesätyöpaikat täksi kesäksi, olin onnekas! 
Meillä oli tänään myöskin koko peruskoulun viimeiset kokeet, ne menivät hyvin ja jäi hyvä fiilis :) Meillä on jäljellä oikeastaan enää tämä viikko kunnon koulun käyntiä. Ensi viikolla lähdemme tiistaina Helsinkiin luokkaretkelle ja olemme siellä perjantaihin. Viimeinen viikko pitääkin sitten sisäällään mm. pesis pelin ysit vs. opettajat, ja luultavasti aliasta ja vähän lisää pesistä sekä muuta mukavaa ja rentoa.

Sissi on paljastunut aivan uskomattomaksi lottovoitoksi, en oo koskaan tavannut noin veikeetä kissaa. Se leikkii, se nukkuu sylissä, on tosi seurallinen ja kaikin puolin ihana! Siihen ei voi olla rakastumatta! ♥


Viime aikoina leipominen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta tälläisiä cupcakeseja tein tänään kokeiden loppumisen kunniaksi :)

SUKLAA CUPCAKES
12 kappaletta

2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
0,75 dl kaakaojauhetta
0.5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
125 g voita
2 kananmunaa
1 dl kahvia

Kuorrute:
100g suklaata
1dl kermaa

1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Vatkaa pehmeä voi ja kananmunat.
4. Lisää voin ja kananmunien sekaan vuorotellen kahvia ja kuivia aineita.
5. Lusikoi/pursota taikina muffinssivuokiin.
6. Paista 17 minuuttia, tai kunnes ovat kypsiä.
7. Vatkaa kerma vaahdoksi.
8. Sulata suklaa ja lisää se kerman joukkoon varovasti.
9. Laita kuorrute pursotuspussiin ja pursota cupcakesien päälle.


Tein myös tämän näköisiä cupcakeseja vähän aikaa sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti